Kaupan säännöt ja kauppaehtomme Peltinetin verkkokaupassa

 

Verkkokauppa

Peltinetti on verkkokauppa, joka on suunnattu peltirakentajalle ja peltituotteiden verkkokaupaksi. Verkkokaupassa myydään tuotteita myös muihin käyttökohteisiin, kuten puutarhaan ja tulisijoihin. Ostaja sitoutuu noudattamaan tämän verkkokaupan sääntöjä, tilimyyntiehtoja, toimitusohjeita, maksuehtoja, tuotepalautusehtoja, sääntöjä ja Suomen lakia.

Hinnat

Kaikkien tuotteiden hinta on ilmoitettu sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Hinnan muutokset

Peltinetti on oikeutettu hinnan muutokseen. Peltinetti pidättää oikeuden hintojen ja rahtien muutokseen tarjous käsittelyn aikana.

Toleranssit

+-3mm

Asiakastiedot

Peltinetti on tilauksen yhteydessä oikeutettu saamaan tilaajan ja yhteyshenkilön tarvittavat yhteystiedot, yritystunnukset, puhelinnumeron ja osoitetiedot sekä tilatun tavaran toimituspaikkan tiedot tarvitsemallaan tarkuudella. Peltinetti ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Peltinetillä on oikeus käyttää yhteystietoja omaan markkinointiin.

Kauppaehtomme

Asiakas sitoutuu noudattamaan kaikkia Peltinetti verkkokaupan ehtoja tilauksensa yhteydessä.

Peltinetti toimittaa tuotteet ainostaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen tilauksen mukaisesti.

Myös nouto onnistuu toimipisteeltämme Pieksämäeltä.

Vahvistus ja toimitusaika

Tilaukset toimitetaan sähköpostiin toimitettavan tilausvahvistuksen mukaisesti. Normaali toimitusaika vaihtelee 2–10 arkipäivän välillä. Normaalit toimitusajat ovat riippuvaisia rahdin nouto- ja kuljetusaikatauluista, kuitenkin jossain erikoistapauksessa toimitusaika voi olla huomattavastikin pidempi, kuitenkin se vahvistetaan sähköpostitse. Normaali toimitusaika tullaan vahvistamaan erillisen ilmoituksen mukaisesti sähköpostiinne.

 

Tuotteiden takuu

Tavallisissa tuotteissa palautusoikeussääntö kattaa mahdolliset tuote- ja materiaalivirheet, mikäli tuotteet eivät täytä toimittajan antamia tuotetietoja. Tavaran toimittaja tai maahantuontiyritys on vastuussa tuotteen laadusta. Rahtivauriot tulee ilmoittaa rahdin purkaushetkellä, muussa tapauksessa rahdin vaurioita ei korvata.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitusrahti tulee lähetyskohtaisesti tilauksen ostoskoriin, tilattujen tuotteiden yhteispainon tai -määrän mukaisesti. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

 

Tilausten seuranta

Kun pakettisi on postitettu, saat sähköpostiisi ilmoituksen, joka sisältää lähetystunnuksen.

Rahdin purkaminen

Suuria ja raskaita tuotteita tilattaessa Peltinetti velvoittaa tilaajan hoitamaan aina paikalle rahdin purkukaluston toimituksen saapuessa toimitusosoitteeseen. Tilaaja on tilauksen yhteydessä sitoutunut maksamaan rahdin purusta aiheutuvat kulut kokonaisuudessaan.

Tuotteen palautuskäytäntö

 

Kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaan vaihto- ja palautusoikeus ei koske valmiiseen mittaan leikattuja tuotteita ja muita metritavaroita.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ennen, kuin vaihdat tai palautat tuotteen! Asiakas maksaa palautuksesta johtuvat rahtikulut. Materiaali- tai valmistusviallisilla tuotteilla on palautusoikeus 7 vrk. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton ja pakattuna vastaavasti kuin se oli toimittaessa. Palautusoikeus tulee olla Peltinetti verkkokaupan hyväksymä. Hyvitämme palautetun tuotteen hinnan. Toimituskuluja emme palautuksen yhteydessä hyvitä. Tuotteen voi palauttaa myös toimittamalla sen myymäläämme. Peltinetti verkkokaupalla on oikeus todeta valmistus- tai materiaalivirhe ja olla hyväksymättä ei olennaista virhettä tai hyväksyä virhe.

Mikäli asiakas on tilannut väärin määrältään tai laadultaan tuotteita, Peltinetti verkkokauppa ei ota vastuuta tästä, ei näin myöskään ole velvollinen ottamaan tilattua tuotetta takaisin.

Kaikissa tapauksissa Peltinetti verkkokaupalla on oikeus toimittaa uusi tuote virheellisen toimituksen tai tuotteen tilalle uuden toimitusvahvistuksen mukaisesti. Liittäkää mukaan joko jäljennös lähetyslistasta tai ilmoittakaa palautuksen yhteydessä lähetyslistan numero.

Huom! Merkintä rahtikirjaan tuotteen kuljetusvauriosta pitää pystyä todentamaan kirjallisesti.

Tietosuoja

Asiakkaiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Käytämme asiakkaiden tietoja ainoastaan tilausten käsittelyssä sekä omiin markkinointi tarkoituksiin.

 

Peltinetti pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

 

Peltinetin turvallisuustiedoite

 

Huomioithan tilatessasi peltituotteita, että pellin reunat ja kulmat voivat olla teräviä ja aiheuttaa viiltohaavoja! Käsittele tuotteita huolellisesti esimerkiksi viiltosuojahanskat kädessä. Peltinetti ei vastaa tuotteiden huolimattomasta käytöstä johtuvista vammoista.